Praktijk voor voedingsadviezen

Jouw persoonlijke coach bij gewichtsproblemen

Links
Ga naar de site van BGN
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
De BGN-gewichtsconsulent is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Leden van deze beroepsvereniging voldoen aan strikte kwaliteitseisen:het bezit van het diploma gewichtsconsulent, regelmatige bij- en nascholing, begeleiden van cliënten volgens het BGN-protocol, aangesloten bij de BGN-klachtenprocedure en geen verkoop van afslankproducten.


PuurGezond
PuurGezond
Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af. Op een heel lekkere manier! Dat is de missie van PuurGezond.nl. En ook in de praktijk van I-Weight wordt deze aanpak gehanteerd.


Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland
Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland
Op deze site vindt u informatie over de Sportwandelschool, over Sportief Wandelen, Nordic Walking, ons programma voor mensen met beperkingen (Beweeg Mee), Power-walk, Fit-walk, Bootcamp-Powerwalking, onze cursussen en clinics, activiteiten en evenmenten, maar ook leuke wandelreizen in de zomer en winter.


Gewichtsconsulenten op Zoeken.nu
Zoeken.nu is dé bedrijvengids van Nederland waar u met een simpele klik elke gewenst bedrijf bij u in de buurt kan vinden. Welk bedrijf of dienst u ook zoekt, Zoeken.nu geeft u altijd een compleet overzicht.Kijk voor het laatste nieuws op de Facebook pagina van I-Weight

I-Weight © 2015 - Algemene voorwaarden - Design by Jeffrey Lensen